Начало Общество Легендарният номер 8 – Христо Стоичков е в Панагюрище!

Легендарният номер 8 – Христо Стоичков е в Панагюрище!

СПОДЕЛИ

Българската футболна легенда Христо Стоичков е в Панагюрище!

Поводът за визитата му е представянето на биографичната му книга „Историята“. В 18:00 часа пред зала „Арена Асарел“ той ще се срещне с обществеността, а неговите почитатели ще могат да вземат личен автограф на собствения екземпляр от книгата, както и да се снимат със звездата и със Златната топка.

Малко след 15:00 часа Камата бе посрещнат с хляб и сол, с ръкопляскания и възгласи „Христо Стоичков!“ в пекарна „Viaggio in Italia“ от членовете на местния фенклуб на ЦСКА „Червено Панагюрище“, а влизайки, легендата гушна един от най-малките фенове на „Армейците“. Председателят на фен клуба д-р Любомир Димитров пожела на легендарния номер 8 да представи още една книга в Панагюрище. В типичния си неподправен стил Стоичков заяви, че никога не е забравил кой е и откъде е тръгнал, че ЦСКА винаги ще бъде неговия клуб, който му е дал много, за да стане днес този, който е. Камата гарантира, че „Аармейците“ скоро ще имат нов стадион.

Специални подаръци за госта бяха подготвили домакините от „Червено Панагюрище“ – черешово топче, знаме с надпис „Свобода или смърт“ и шалче на фенклуба.

Като част от програмата на гостуването, малко по-рано Сточиков посети „Асарел Медет“ АД, предстои среща с екипа на „ ОПТИКС“ АД и с представители на община Панагюрище.

Снимки: trud.bg, Червено Панагюрище