Начало Общество „Лео клуб”- Панагюрище с благотворителен базар „За една по-добра Коледа“

„Лео клуб”- Панагюрище с благотворителен базар „За една по-добра Коледа“

СПОДЕЛИ

Благотворителен базар под надслов „За една по-добра Коледа“ организират младежите от „Лео клуб”- Панагюрище, с подкрепата на Община Панагюрище.

Базарът ще е пред Туристически информационен център в сградата на ГУМ и ще бъде открит на 17 декември, петък, от 17:30 часа.

Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане на деца в неравностойно положение. Всеки, който пожелае, може да си закупи от артикулите с кауза до 20-ти декември.

Лео клубове са младежка организация на Lions Clubs International.

Лео клубовете насърчават младежите да развиват лидерски качества, като участват в дейности за социални услуги. Те са зависими от Lions club, който да спонсорира и инициира Лео Клуб. Членовете на клуба на Лео са адресирани като „Лъвове“. Те провеждат различни проекти в областта на здравеопазването, възрастните хора, децата, хората с увреждания, грамотността и образованието и саморазвитието. Лъвовете могат да събират средства, като провеждат проекти за набиране на средства. Те могат да провеждат проекти с друг клуб Leo, спонсориращ Lions club или с външна организация. Клубовете Leo са спонсорирани от Lions клубове и представляват официална програма на Lions Clubs International.