Начало Любопитно Луксозният Mitsubishi Pajero е подарък за 40-я рожден ден на марката

Луксозният Mitsubishi Pajero е подарък за 40-я рожден ден на марката

СПОДЕЛИ

mitcubishiСредно големият Mitsubishi Pajero се появява за първи път пред публика през 1976. През цялата си 40-годишна история моделът 12 пъти печели рали Дакар. Почти всяка година или през година японският производител предлага ноовъведения на тези мощни коли, които спокойно и елегантно се движат там, където няма асфалт, където пътят върви нагоре към върха на планината, или криволичи по невероятни и незнайни за повечето хора пътища. През тези 40 години японският джип дотолкова се е променил и усъвършенствал, че спокойно може да се каже, че вече е във фазата на помъдряването. В случая с тази мощна кола това означава още повече удобство за шофьора и пътниците, леко и плавно поведение на пътя, независимо от неравностите по него, и отлични технически характеристики.

В AVTOchastionline24.bg, които разполагат с пълна гама резервни части за всички модели на Mitsubishi Pajero, отчитат огромен интерес към последния луксозен модел на тази кола.  Този повишен интерес е резултат от отличните технически характеристики на тази кола. В нея удобното и широко пространство е съчетано с един сравнително нисък разход на гориво, който в градски условие е 11 литра дизел на 100 километар, а на извънградско не надхвърля 9 на сто. Тази 2-тонна машина има 5-степенна скоростна кутия и отлични допълнения в купето, които превръщат автомобила в едва ли не уютен дом, като тези, които не могат без компютри и мобилни устройства, разполагат с 40 гигабайта памет, които побират както пътни карти, така и много видео и аудио парчета.

Луксозният Mitsubishi Pajero има нова радиаторна решетка, LED дневни светлини и различна форма на бронята. Резервното колело е „облечено“ в защитна кожи. Инженерите на компанията са подобрили звукоизолацията и са се постарали доста във вътрешния дизайн на джипа. Mitsubishi Pajero се продава с 3.2-литров турбодизелов двигател с мощност 200 к.с., както и с 3-литров 6-цилиндров бензинов двигател и хибридна система за задвижване.