Начало Общество Любителите на високия адреналин ще могат да се насладят на уникално каскадьорско...

Любителите на високия адреналин ще могат да се насладят на уникално каскадьорско шоу в Панагюрище

295
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Зрелищни каскади, стънтове и дрифтове ще превземат Панагюрище през следващите две вечери. На 1-ви и 2-ри септември в двора на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм любителите на високия адреналин ще имат възможността да се насладят на уникално каскадьорско шоу с мотори и коли по сюжета на „Полицейска академия“.

В последните 20 години шоуто е обиколило цяла Европа – Англия, Испания, Италия, Гърция и др. От един месец каскадьорите са в България за своето национално турне. Това е първото им посещение в нашата страна. Градовете през които до момента шоуто е преминало са Перник, Елин Пелин, Божурище, Сливница, Своге, Дупница и Самоков.

В шоуто участва екип от 10 човека – каскадьори, певици и танцьорки. Сюжетът на представлението е доста интересен. Полицейска академия получава солидна парична субсидия, но бандитите разбират за това и отмъкват парите. Каскадьорското шоу обаче има щастлив край, след като шерифът, подпомаган от своите подопечни, връща парите обратно.

„В представлението има много каскади, които се виждат само по телевизията, по филмите. Един от номерата в програмата е „Глобусът на смъртта“ (метална сфера с размер 4 на 4 метра, в която в бясно темпо ще се гонят мотористи)” – споделят организаторите.

За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Цвети и Светльо от дует „Expose“, Цветeлина Маринова и Светослав Владимиров. Допълнителна наслада за силния пол ще бъдат и атрактивните дами от балет „Face“.

Представленията ще са с начален час 20:00 часа, а входът е 10 лева за възрастни и 7 лева за деца от 3 до 12 години. Времетраенето на шоуто е час и половина.