Начало Общество Майка на 4-годишно момченце се нуждае спешно от помощ

Майка на 4-годишно момченце се нуждае спешно от помощ

СПОДЕЛИ

40- годишната Ненка Сапункова от село Оборище се нуждае спешно от бъбречна трансплантация. Клиника в Турция е готова да извърши трансплантацията, но за операцията са необходими 20 хиляди евро, което е непосилна сума за Ненка и нейното семейство.

40-годишната Ненка Сапункова от село Оборище е майка на четиригодишния Стоянчо. Вече й е трудно да се грижи за малкото си момченце, защото здравословното й състояние е доста влошено. От 18 май Ненка вече е на хемодиализа, след като и двата й бъбрека спират да функционират.

Ненка може да бъде оперирана в клиника в Истанбул, ако успее да събере необходимата сума от 20 хиляди евро.

Съпругът на Ненка е готов да стане донор и да дари един от своите бъбреци. Предстоят изследвания за съвместимост. Кураж и надежда в трудния момент на Ненка й дава съпругът й Луко.

Ненка и Луко се надяват, че добри хора ще им помогнат, за да бъдат събрани по-бързо парите за бъбречната трансплантация.

Отчаяние и болка се редуват с надежда, че Ненка има шанс да продължи живота си и да е част от бъдещето на малкото си момченце. Всеки, който иска да я подкрепи, може да й помогне като дари средства по банковата й сметка.

 

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
Банкова сметка: BG53UBBS80021069374640
BIG код на банката: UBBS BGSF
В полза на НЕНКА СТАЙОВА САПУНКОВА