Начало Общество Майка на две деца има нужда от помощ, за да живее

Майка на две деца има нужда от помощ, за да живее

СПОДЕЛИ

Майка на две малки момичета има нужда от помощ, за да пребори рака и да живее.

Албена Борисова-Петкова е диагностицирана с рак на дебелото черво с метастази в черния дроб през 2016 година. Веднага започва химиотерапия, която цели да намали новообразуванията, за да могат те да бъда отстранени по хирургически път.

„Албена кърмеше малката ни дъщеря в началото на юни 2016 година, когато поради дискомфорт и тъпа болка отиде на лекар. Никой не е очаквал да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб“, разказва нейният съпруг Калин.

От юни 2016 г. насам Албена преминава през над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това болестта ѝ прогресира.

Албена има нужда от помощ, за да пребори рака и да живее
Албена има нужда от помощ, за да пребори рака и да живее albena.live

Онкологът на Албена я посъветвал да потърси нови лечения и терапии. Ето защо тя и съпругът ѝ пишат до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, но им отговорят, че не могат да предложат терапия на Албена.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия.

„Не можем да си позволим огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро“, разказва съпругът на Албена.

„Тя не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите ни, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете ѝ да има този шанс“, призовава Калин.

Може да дарите чрез банков преводPayPal или Helpkarma.

Дарение по банков път
Име: Албена Илиева Борисова-Петкова
IBAN: BG63STSA93000024167670
BIC: STSABGSF
Валута: BGN
Пр/Сметка: 02/0000000024167670