Начало Общество Майката на удавеното дете: Никога не съм оставяла децата, за първи път...

Майката на удавеното дете: Никога не съм оставяла децата, за първи път ми е.

СПОДЕЛИ

Разширява се периметърът на издирването на изчезналото дете. Освен екипите на полицията и пожарната, ще се включат и от местното Ловно-рибарско сдружение, както и десетки граждани-доброволци.

Кошмар! Откриха тялото на дете в реката, полиция и пожарна издирват още едно

„Аз никога не съм оставяла децата, за първи път ми е. Помолих съседа да ги наглежда, но той е болен, с инсулт.“ – каза преди малко пред Нова телевизия майката на децата Йорданка Андонова. Тя разказа, че вчера сутринта излязла по работа, децата още спели. В 10 часа сутринта се прибрала за малко и те си били в къщи. По-късно на обекта, където работила,дошла кола на полицията и я взела, за да я закара на мястото, където вчера бе открито тялото на 8 годишната ѝ дъщеря.

Няма следа от сестричката на откритото удавено момиченце

Според майката децата са се опитали да преминат от другата страна на реката по разрушения след дъждовете мост и най-вероятно тогава са паднали. Дали това обаче е така и какво точно се е случило вчера, все още никой не може да каже със сигурност. Майката има 5 деца, а баща им бил в Англия.

Търсенето на по-малкото от двете момиченца – 6 годишната Делка, вече обхваща и широк периметър покрай реката с надеждата детето да бъде намерено живо