Начало Спорт Малките тенисисти на ТК „Панагюрище” станаха първи на първенство до 12...

Малките тенисисти на ТК „Панагюрище” станаха първи на първенство до 12 години в Южна България

СПОДЕЛИ

snimki-115

От 9 до 12 декември  в Пловдив се проведе ДОП  на Южна България по тенис на маса за всички възрасти. Младите надежди на клуба в състав: Божидар Васев, Димитър Кърпаров, Тодор Левичаров , Георги Бойчев   и Стилян Минков се представиха отлично и  след 4 победи и една загуба се класираха на първо място за момчета до 12 години.

От състава отсъстваше по здравословно причини един от най-добрите играчи Илиян Тошев.

Божидар Васев завърши състезанието без загуба.

Добре се представиха и момичетата до 12 години, като се класираха на 4-то място.Отлично впечатление направи младата състезателка Цветина Минкова и  второкласничката Зорница Загарьова.

При младшата възраст, независимоче момичетата и момчетата не се класираха в тройката като Божидар Васев, макар и не в добро здравословно състояние и Ивет Николова, записаха по две победи и показаха,че са сред най-добрите и в по-горната възраст.

Цветина Минкова също се представи добре. По здравословни причини от състезанието отсъстваше и най-добрата състезателка Адриана Тошева.

Така на финали на България ТК Панагюрище ще  има сериозно присъствие, защото там са класирани девойки старша възраст, както младежи и девойки до 21 г. В личните първенства клубът ще вземе участие със всички възрасти и в двата пола.