Начало Спорт „Марек“ – „Оборище“ 3:0

„Марек“ – „Оборище“ 3:0

СПОДЕЛИ

 

Тимът на "Оборище" пада с 0:1 след 30 минути игра. Резултатът бе открит в 26-та минута от дузпа. Наказателният удар бе отсъден за фаул на вратаря Христов срещу откъснал се нападател на домакините. Преди това мачът бе равностоен, но много нервен и накъсан. Съдията Петър Георгиев отмени гол на дупничани след като звездата им Екундайо Джаейоба отбеляза с ръка. Нигериецът получи и жълт картон за това си действие.

Мачът от 3-ия кръг на Югозападната "В" група се играе на стадион "Бончук"  в Дупница и започна в 17.00 часа.

Съставът на "Оборище": Христов, Самарджиев, Симеонов, Еленкин, Петев, Калпаков, Съни,Нетов, Богданов, Стоев, Янков.

В последната минута на първото полувреме дупничани поведоха с 2:0 след неразчетено излизане на вратаря Нонов. Той замени контузения в 25-та минута Венцислав Христов. Тежка контузия е получил Емил Стоев – Бадема, който е ритнат жестоко в края на полувремето. Нападателят е откаран с линейка в местната болница.На негово място играе младокът Найденов.

В 63-та минута трети гол за "Марек" след грешка на Нонов. Вранарят изрита една топка, която се удари в гърба на противник и се върна в мрежата му. До края на мача в игра влезе и Чилингиров, но и той не помогна отборът да стигне дори до почетно попадение. Мачът завърши 3:0 за домакините.

След мача председателят на УС на ФК "Оборище" Илия Анчев заяви, че отборът е играл слабо, особено след двете контузии на Венцислав Христов и Емил Стоев. Бадема все още е в болницата в Дупница и не се знае какво точно е състоянието му.