Начало Препоръчани Мъжете на СКТМ „Асарел-Медет“ с отлични резултати в Дупница

Мъжете на СКТМ „Асарел-Медет“ с отлични резултати в Дупница

СПОДЕЛИ

На 11 и 12.05. в Дупница се проведе първи кръг от втория етап на Висша лига на България за мъже. Отборът на СКТМ „Асарел-Медет“, Панагюрище в състав : Даниел Иванов, Георги Ефтимов, Димитър Стоименов и Павел Костадинов записаха три победи и една загуба.

Първата среща с водача във временното класиране „Боровец 1“ Горна Оряховица записаха победа с 4:2, като това е първа за сезона загуба за „Боровец 1“. Във втората среща с отбора на „Комета+“ Луковит, след много обрати, последва загуба с 3:4. В третата среща със „Стоян строй „Пловдив дойде втората победа с 4:3, Димитър Стоименов реши срещата срещу Денис Бекир при 3:3 и победа с 3:2 /15:13/контра гейм. В четвъртата среща с отбора на „Варна-2015“, играчите записаха победа с 4:1. В отбора отново бе гласувано доверие на Георги Ефтимов, който се отчете с победи над топ състезатели.

Във временното класиране отборът се намира на второ място с още два тима и до последно борбата за призовите места ще е налице. В последния кръг съперници на панагюрци са „Марек-Дигеста“ Дупница, „Дунав“- Русе и „Тетрон“-Плевен.