Начало Препоръчани Мъжкият отбор на СКТМ „Асарел-Медет“ изкачи успешно стъпалото към „Б“ група

Мъжкият отбор на СКТМ „Асарел-Медет“ изкачи успешно стъпалото към „Б“ група

СПОДЕЛИ

На 23 юни Панагюрище бе домакин на първия етап от баражите за определяне на отборите, които ще спечелят промоция в „Б“ група – мъже. Отборът на СКТМ „Асарел-Медет“ спечели с 4:0 решителната среща срещу „Хасково-II“ и се изкачи в по-горната „Б“ републиканска група по тенис на маса.
Панагюрският тим бе воден от капитана Асен Попниколов, а за победата с него се бориха още Илия Воденичаров, Стоян Зайков и Даниел Христов. Победата бе спечелена с убедителното 4:0 в полза на панагюрци, но индивидуалните срещи на момчетата бяха изключително напрегнати и оспорвани.
„Догодина СКТМ „Асарел-Медет“ ще мери сили с доста по-опитни и силни състезатели, което не ни плаши, а напротив – ще е в плюс за нашите момчета, особено за младите надежди“, сподели треньорката на тима Анелия Карова, която припомни, че Воденичаров и Зайков преди седмици се завърнаха от Балканско първенство за младежи в Босна и Херцеговина. Там те направиха изключително добро впечатление на селекционерите със своето представяне, а Илия Воденичаров се класира най- напред от всички български момчета в своята възраст, губейки на четвъртфинал от шампиона Кристиян Чирита (Румъния).