Начало Здраве Медицински център „ЕЛСЕМ” в град Стрелча разширява дейността си

Медицински център „ЕЛСЕМ” в град Стрелча разширява дейността си

СПОДЕЛИ
restorant

В стремежа да предостави качествени медицински услуги на населението от община Стрелча, а и от общините Панагюрище и Копривщица,  управленският екип на медицинския център привлича двама висококвалифицирани специалисти. Така от месец юли 2013 година в центъра функционират два нови кабинета –  вътрешни болести и кардиология.
 Специалистът по вътрешни болести е д-р Весела Костуркова. В момента тя специализира и кардиология. Дейностите, които ще извършва са първични и вторични прегледи, консултации, ехография на коремните органи, ЕКГ.
  Д-р Мая Стоилова е специалист-кардиолог. Работи в екипа на д-р Чирков. В Медицинския център в град Стрелча д-р Стоилова ще извършва първични и вторични кардиологични прегледи, консултации, ЕКГ с разчитане, ехокардиографии.
  Лекарите работят с направления от личния лекар, но ще приемат и пациенти на свободен прием. Прегледите ще се извършват, както следва: д-р Кастуркова –  всяка сряда от месец юли от 9.00 до 13.00 часа, а д-р Стоилова – на 27 юли, събота,  от 11.00 до 16.00 часа.
              Пациенти се приемат след предварително записан час на телефон 0894 59 01 88.
             Управителят на МЦ „ЕЛСЕМ” доц. Евгени Аструков очаква да се засили още повече интересът към дейността на медицинския център не само от месни жители от региона, а и от туристи и почиващи.

Отличните условия  за физиотерапия, съчетани с възможности за балнеопроцедури – тангентор, перлена вана, масажи и други,  го правят целогодишно привлекателно място за хората, които се нуждаят от  профилактика и лечение на редица болести.
            Минералната вода, която се използва за процедурите, е хипертермална, слабо минерализирана, сулфатно-хидрокарбонатна натриева и силициева, съдържаща флуорид. Подходяща е за лечение на заболявания: на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, гинекологични и кожни заболявания.
            Всеки, който желае да се възползва от услугите на центъра, може да го направи само срещу едно направление от личния лекар за доболнична помощ. В центъра работят също невролог, кардиолог, интернист, акушер-гинеколог.
            Желаещите могат да разчитат на съдействие, при резервация на стаи/апартаменти  в някой от предлагащите чудесни условия за престой и почивка, и на поносими цени, малки хотелчета и къщи за гости.

              Екип на МЦ "ЕЛСЕМ", гр.Стрелча
              GSM  0894  59 01 88