Начало Общество Метадон, ривотрил и амфетамини са открити при полицейски операции

Метадон, ривотрил и амфетамини са открити при полицейски операции

СПОДЕЛИ
Метадон, ривотрил и амфетамини

Метадон, ривотрил и амфетамини са открити при полицейски операции, свързани с противодействието на разпространението и притежанието на наркотици

Продължават полицейските операции, свързани с противодействието на разпространението и притежанието на наркотици.  Снощи около 18.00ч. в района на гарата в Септември криминалисти от полицейското управление в града засекли 42-годишния септемвриец В.Б., у когото имало 3 шишенца с метадон, два блистера с таблетки „Ривотрил“ и спринцовка.

Аналогичен е и случаят с 20-годишната В.И. от Пазарджик. Вчера следобед тя била проверена от автопатрул на управлението в областния град. Униформените открили у младата жена 6 шишенца с надпис „Метадон“.

Няколко часа по-късно по време на специализирана полицейска акция екипи на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик заловили на улица в града 47-годишния А.В. У него те намерили осем полиетиленови топчета, пълни с бял прах. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на амфетамин. Общото тегло на иззетата дрога е над 7 грама, а криминалистите разследват пазарджиклията за разпространение на дрога. И по трите случая се водят бързи полицейски производства.