Начало Общество Между 98 и 100% са гласувалите социалисти в Стрелча и Попинци, днес...

Между 98 и 100% са гласувалите социалисти в Стрелча и Попинци, днес в Брацигово казват за президент на БСП

СПОДЕЛИ
Чачов
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

100% от членовете на БСП в община Стрелча са участвали във вътрешно-партийното допитване, което партията провежда за начина, по който да участва в президентските избори, съобщават от пресцентъра на партията в областния град.

Община Стрелча е първата в областта, където референдумът вече приключи. Допитването се проведе вече и в лесичовското село Щърково и панагюрското село Попинци, където гласуваха 98% и 99% от членовете.

Хората от БСП упражняват своя вот и в други населени места от общините Ракитово, Велинград и Панагюрище, където интересът към допитването също е висок.

Днес и в община Брацигово членовете на партията ще могат да изразят мнението си как партията да се яви на президентския вот наесен.

В края на седмицата гласуват общините Септември, Пещера и Пазарджик. Членовете на БСП заедно ще намерят най-правилната формула как партията да се яви на изборите и с кои други формации може да преговаря, каза областният председател Йордан Младенов.

Хората за първи път имат възможността отговорно да изразят какво мислят и тяхното мнение да бъде определящото, а това им връща доверието, допълни той.

Източник videlinabg.com