Начало Политика Младежи събират подписи в подкрепа на Орешарски

Младежи събират подписи в подкрепа на Орешарски

СПОДЕЛИ

Подписка в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски стартира тази събода на площада. Със задачата се бяха заели двама 18 годишни младежи – Александър Велчев и Цветан Чопаринов. За времето от 10 сутринта до 13 ч. следобед броят на подписалите бе 480, отделно има още подписи и вероятно общият брой на този етап ще е около 1000 . Младежите планират да продължат следващата събота. Пред репортер на ПИА Александър Велчев сподели, че подкрепя правителството на Орешарски, защото, според него, обещаните социални мерки вече се случват и въпреки, че отчита назначаването на Делян Пеевски за наистина сериозна грешка, младежът смята, че на правителстото трябва да се даде шанс.

15 КОМЕНТАРА

  1. Аз също съм млад, образован човек с гражданска позиция – напълно различна от тяхната. И понеже не желая махленски да коментирам, искам да поканя тези млади ентусиазирани момчета на дебат! Ако имат убедеността и готовността за това, нека да ми го заявят тук. Аз ще се свържа с тях и така наистина ще се осъществи нещо открито, идейно и може би градивно.




    0



    0
  2. Абе, вие от кой свят сте като искат ще си събират подписи не сте вие тези които ще преценявате дали е правилно или не. Да не би раздаването на рекламни материали на VIVACOM от Младежкия парламент на фестивала за измисленото световно по фойерверки да е по правилно или даренията за апартамента на кмета. Защото подписката трябваше да бъде за свалянето на тези крадци от власт щото малко са се позабравили но и техния ред ще дойде.И най-накрая но не на последно място искам да заявя че Панагюрци са станали едни пълни мишоци нищо общо с предците които запалиха великото Априлско въстание. Сега всички гледат да не си изпуснат парите от акциите и сульо и пульо станаха милионери без капка мозък в главата. Та ще ги интересува политика или какво се случва в държавата. Ето точно на тези момчета ще разчитаме да се случва нещо и затова не се чудете имат или не право да събират подписи.




    0



    0
  3. Съгласно законите в България,
    ако има 18 години, няма значение чий син е.
    Ако няма 18 години, съответно отговорността му е частична и споделена с родителите му.
    Друго няма какво да коментирам.




    0



    0
  4. [quote name=“Валери Йотов“]Ако младите хора са пасивни – зле. Тези са бездушници.

    Ако заемат позиция – зле. Не е нашата.

    Ако ни питат каква позиция да заемат – добре. Ние сме най-умните и казано по панагюрски – най-убавите.[/quote]
    По принцип си прав, но в случая става въпрос за сина на Станимир Велчев, който по непотвърдени данни няма навършени 18 години!
    Това как ще коментираш?




    0



    0
  5. Ако младите хора са пасивни – зле. Тези са бездушници.

    Ако заемат позиция – зле. Не е нашата.

    Ако ни питат каква позиция да заемат – добре. Ние сме най-умните и казано по панагюрски – най-убавите.




    0



    0
  6. Къде видя че бабата е без зъби? И всеки има позиция-щом са решили хората нека да се събират подписки и да се подписват,то протести против правителства,протести за правителства,за Орешарски,за Борисов,контрапротести. и кво накрая пак ще дойдат избори.Пари пак от нашият джоб.Да ги изхвърлят всичките от парламента и дадойде чуждо правителство да ни управлява.Така ще е най – добре.




    0



    0
  7. Само, че има едни въпрос-Това ли е представителната извадка- подписват се млади, заминаващи в чужбина да учат и работят, подписват се беззъби баби със спомена на отминалите соц.времена и ……..?
    Защото в съботния ден не видях някой друг здравомислещ да се изправи край масата поставена на доста слънчево място./не правя сравнение със слънчасали/




    0



    0
  8. ТОВА Е АДСКИ НЕПРИЕМЛИВО- ЗА ДА СЕ ИЗПЛАТЯТ ПО 15 ЛВ ЗА КОЛЕДА -ДА СЕ ТЕГЛИ ЗАЕМ ОТ ЕДИН МИЛИАРД?!?!?!
    НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ НИТО АЗ, НИТО ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ МИ ЗА БЕЗУМСТВОТО НА ЕДНИ БЕЗХАБЕРНИ ПОЛИТИЦИ, СВРЪХ КОРУМПИРАНИ.
    Браво на момчетата-събират подписка за правителството- похвално-те няма да живеят в България следващите години- ще учат в чужбина и едва ли ще се върнат.
    Браво на беззъбата баба- ще получи обещаните 15 лева- ще си купи кисело мляко и един два аналгина и после…. да му мислят работещите!
    Браво на ……. а не. Спирам. Жестоко е да коментирам. /За нея ми е жал- тя не е виновна. Едва ли осъзнава за какво се подписва в чия полза и срещу кого./
    Само, че има едни въпрос




    0



    0
  9. [quote name=“Валери Йотов“]И с ЕГН и автобиография да се представят от това вие няма да станете нито по-умни, нито по-стойностни.[/quote]
    ЕГН има значение, когато детето няма навършени 18 години. Произходът говори за наследствена обремененост, а не до принципи.
    Неморално е да се използват деца за политпропаганда.




    0



    0