Начало Спорт Младшата на „Пан-Волей“ се класира за квалификации за финалната фаза на Държавното...

Младшата на „Пан-Волей“ се класира за квалификации за финалната фаза на Държавното първенство по волейбол

61
0
СПОДЕЛИ
Реклама

Мария МАСЛЕВА

mladsha-pan-vol

Юношите младша възраст на „Пан-Волей” записаха две победи в първенството по волейбол, което се проведе днес в зала „Орчо Войвода”.

В първенството участват седем отбора разделени на две групи. Панагюрският тим се намира във втората група, заедно с отборите „Велинград”, „Лидер“ (Пазарджик), „Левски” (Карлово)  и „Металик” (Сопот).

В първата среща за деня възпитаниците на Росица Ангелкова се изправиха срещу „Левски“ (Карлово). Панагюрци не оставиха никакви шансове на своя опонент и спечелиха с убедителните 3:0 (25:11, 25:15, 25:18).

Втората среща за панагюрци бе срещу „Велинград”. Волейболистите ни показаха отлична игра и отново не оставиха шанс на противника си. Срещата завърши с категоричното 3:0 (25:14, 25:8, 25:14).

В останалите мачове за деня „Лидер” (Пазарджик) успя да надвие „Металик“ (Сопот) и „Велинград” с по 3:0 гейма. „Левски“ (Карлово) загуби от „Металик“ (Сопот) с 3:1.

Припомняме Ви, че при първия кръг на първенството, който се проведе в края на ноември в Панагюрище, младшата на „Пан-Волей“ отново записа две безапелационни победи.

Тези постижения отвеждат тима на първата позиция в групата и го класират за квалификационни срещи, които ще се проведе на 27 февруари в Смолян и ще определят кои отбори ще достигнат до финалната фаза на Държавното първенство по волейбол.