Начало Култура На 24 юни ПФТС „Тангра“ ще се включи във финалната надпревара на...

На 24 юни ПФТС „Тангра“ ще се включи във финалната надпревара на танцовото шоу „Надиграй ме“

СПОДЕЛИ

Попинчани ще съчетаят участието си в „Надиграй ме“ с гостуване в град Брезник, където ще се включат за втори път в събора „Водовден-2017“

ПФТС “Тангра” ще бъде сред 3-те състава, които ще се борят за голямата награда на финала на танцовото щоу “Надиграй ме” по БНТ2, който ще бъде на 24 юни от 20:30 часа.

Това стана ясно, след като танцьорите спечелиха зрителския вот в категория „Фолклорни танци“. Гласуването приключи на 18 юни.

Подкрепите ни отново на номер 14 500 с цифра 12! Посвещаваме изпълнението си на всички хора, които помогнаха на състава да реализира участието си в телевизионния формат„, споделят танцьорите.

Припомняме, че ПФТС “Тангра”, с ръкоодител Мария Терзийска, е победителят в 5-я сезон на популярното танцово състезание “Надиграй ме” по БНТ2. През месец май стартира осми сезон на предаването, в което на 11 юни попинчани премериха сили с танцьорите то софийския Клуб по спортни танци “Про Денс”.

Попинчани ще съчетаят участието си в „Надиграй ме“ с гостуване в град Брезник, където ще се включат за втори път в събора „Водовден-2017“.