Начало Култура На крилете на любовта с музикалните таланти от Школата по поп и...

На крилете на любовта с музикалните таланти от Школата по поп и джаз пеене (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Най-възвишеният израз на любовта е музиката, а човек не може да възприеме музиката, ако няма любов в себе си.

„Любовта в музиката” беше насловът, под който протече концертът на млади таланти от Панагюрище на 14 февруари.

За пореден път възпитаниците на Нона Немигенчева и Пепа Филина от Школата по поп и джаз пеене „Евгений Зумпалов” към ЦПЛР-Панагюрище подариха на панагюрци незабравими мигове чрез своите изпълнения в камерната зала на Театър Дом-паметник. Красив беше поводът събрал младите таланти – Празникът на влюбените.

Всяко едно от славейчетата на Немигенчева и Филина се представи с индивидуално изпълнение, което беше възнаградено със заслужени аплодисменти.

Децата омайваха с любовни песни за „Любовта, без която не можем“. На сцената се изявиха от току-що прохождащи таланти до носители на престижни музикални награди.

Гостите успяха да се насладят както на изпълненията на класически хитове, така и на песни със съвремено звучене, придружени от атрактивно сценично поведение и артистизъм.

Като гост-изпълнители се изявиха Веселина Ралчева, дъщеря на патрона на школата Евгени Зумпалов и Ирина Гочева, майка на едно от панагюрскте славейчета – Кристина Гочева.

На концерта присъства и директорът на ЦПЛР-Панагюрище Недялка Наплатанова, която поздрави всички за чудесното представяне и организация.

Вечерта завърши с общото изпълнение на песента „Здравей, как си приятелю”, в което се включи и публиката.

За всеки от гостите децата от Школата бяха подготвили символична валентинка-сърчице.

СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА