Начало Общество Началникът на полицията в Панагюрище сред наградените от министъра на вътрешните работи

Началникът на полицията в Панагюрище сред наградените от министъра на вътрешните работи

СПОДЕЛИ
Toshiba Exif JPEG

Служители на Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция „Пожарнабезопасност и защита на населението” в Пазарджик са отличени във връзка спрофесионалния празник на служителите от МВР 5-ти юли.

В навечерието на празника на вътрешното министерство и 141-годишнина отнеговото създаване бяха наградени служители от структурите на полицията ипожарната в цялата област.

Предвид на извънредната епидемична обстановка встраната ни, а по света тази година в региона няма да се провеждаттържествени мероприятия за отбелязване на празника.

Министърът на вътрешните работи е наградил с „обявяване на благодарност” и парична награда началника на отдел „Охранителна полиция” комисар Иван Дончев и началниците на полицейските управления в областта – главните инспектори Ненко Годжевъргов, Елена Абаджиева, Стефан Божилов, Даниел Бараков и Петко Шотлеков.

Със заповеди на Главния секретар на МВР саотличени главен инспектор Атанас Трясков – началник на сектор „Охранителнатор Атанас Трясков – началник на сектор „Охранителнаполиция” в РУ-Пазарджик и служителите от Районното управление в Септември –младши полицейските инспектори Тодор Тошев и Александър Церовски.

За добрата си работа колективна парична награда е присъдена на служителите отсектор „Противодействие на криминалната престъпност” при областнатадирекция в Пазарджик.

За усърдието си при изпълнение на възложените задачи по време наизвънредното положение и спазване на противоепидемичните мерки, запротиводействието на престъпността и опазването на обществения ред, задоброто и адекватно обслужване на гражданите с „писмена похвала” директорътна ОДМВР-Пазарджик старши комисар Ивайло Тишев е отличил общо 238 служителиот всички структури на дирекцията.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос приизпълнение на служебните задължения и по случай професионалния празник наМВР – 5-ти юли от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита нанаселението – Пазарджик също са наградени 39 служители.

От Министъра на вътрешните работи- 5 служители, от Зам.-министъра навътрешните работи- 4 служители, от Главния секретар на МВР – 6 служители,от Директора на ГДПБЗН – 12 служители, от Зам.-директора на ГДПБЗН- МВР – 9служители и от Директора на РДПБЗН- Пазарджик – 3 служители.