Начало Бизнес Над 1000 деца и младежи посетиха щанда на „Асарел-Медет“ на Базара на...

Над 1000 деца и младежи посетиха щанда на „Асарел-Медет“ на Базара на професиите

СПОДЕЛИ

Среща на младия ръководител с младите мечтатели

Как да ремонтираш багер и БелАЗ, и да оглавяваш този цех в рудника, разказа инж. Ангел Ангелов на Базара на професиите в София Тех Парк.
„Защо „Асарел“? Защото това е единствената фирма, която ми показа едно, че дава път на младите“ – сподели инж. Ангел Ангелов по време на лекцията си в София Тех Парк днес. Той представи сглобяване на 130-тонен автосамосвал, което отнема 3 седмици, в 3-минутно видео пред смаяните погледи на публиката. Постъпил в „Асарел-Медет“ по стажантската ни програма, ръководителят на отдел „Ремонт Рудник и ЦРБ“ е пример за млад човек, който успява да реализира всички свои професионални мечти!

Над 1000 деца и младежи посетиха щанда на „Асарел-Медет“ на Базара на професиите, организиран от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН. Как след добива медта се превръща в концентрат, беше сред най-често задаваните въпроси от посетителите на щанда ни.
А какви минерали се съдържат рудните образци от „Асарел-Медет“, показа на микроскоп минералогът на дружеството Венцислав Стоилов. Партньорите ни от Техно Меджик Ленд пък ни разкриха още много интересни свойства на безценния метал, за които не знаехме.