Начало Общество Над 200 млади таланти в тениса на маса от 25 държави идват...

Над 200 млади таланти в тениса на маса от 25 държави идват в Панагюрище!

СПОДЕЛИ
Остават по-малко от 4 седмици до второто издание на детския световен турнир WTT Youth Contender Panagyurishte’2024 Presented by Asarel!
Панагюрище отново ще посрещне малките таланти и бъдещи шампиони в тениса на маса.

Tурнирът ще се проведе от 7 до 10 март в  зала “Арена Асарел”, която ще домакинства тенис двубоите. Тази година броят на участниците надхвърля 200, а държавите, които те ще представляват, са 25.

Предстои ни един вълнуващ турнир, в който цветовете на българското знаме ще бъдат защитавани от най-добрите млади надежди в тениса на маса. Ще имаме възможността да стискаме палци на 47 български деца, които ще премерят сили в общо 12 дисциплини, разпределени в 5 възрастови групи – от 11 до 19 години.

Зад организацията на събитието отново стоят хората, провеждащи супертурнира, известен под името „Асарел България Оупън“, който вече близо десетилетие доказва, че страната ни достойно посреща световния елит в тениса на маса.

Не пропускайте подробности за топ ранкираните състезатели на турнира, най-популярните имена сред българските участници, както и кога и как ще можете да гледате своите фаворити. За тази и още актуална информация следете страницата на Asarel Bulgaria Open