Начало Спорт Над 40 участници се включиха в благотворителния турнир по тенис на маса...

Над 40 участници се включиха в благотворителния турнир по тенис на маса (ВИДЕО)

66
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

tenis na masa

Над 40 участници се включиха в благотворителния турнир по тенис на маса. Инициативата е организирана от Ротаракт клуб – Панагюрище и Ротаракт клуб – София “Витоша”. Целта на кампанията е набиране на средства с цел закупуване на специализиран рехабилитационен стол за дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян” – гр. Панагюрище. Целта на този апарат е да редуцира болките в областта на опорно-двигателния апарат и забавя развитието на костните заболявания при възрастните, чрез редовни масажни процедури.

Срещите от турнира се играят в спортна зала „Арена Асарел”, която бе безвъздмезно предоставена за благотворителната инициатива от Председателят на спортните клубове в Панагюрище – Иван Нетов.

Участниците в състезанието се състезават в два кръга. Най-добре представилите се в тях ще се срещнат в директни елиминационни срещи. След приключване на всички срещи за деня ще се проведе официално награждаване.

Ако желаете да подпомогнете благотворителната инициатива, можете да го направите днес – в кутията за дарения поставена в спортна зала „Арена Асарел” или по банков път:

IBAN: BG14BB915510061

BIC: RZBBBGSF

Райфайзен банк

Още снимки от турнира можете да видите в нашата Фейсбук страница.