Начало Общество Над сто популярни българи са заявили участие в инициативата „Звезди рисуват за...

Над сто популярни българи са заявили участие в инициативата „Звезди рисуват за децата на Стрелча”

СПОДЕЛИ

Инициативата на сем. Чачови, ще бъде подкрепена от родните знаменитости, а събраните средства ще бъдат разпределени между 20 деца – сираци, полусираци и деца с увреждания от община Стрелча

Над сто популярни българи са заявили участие в инициативата „Звезди рисуват за децата на Стрелча”, организирана от кметът на Стрелча Стойно Чачов и неговата съпруга Дони Чачова. Сред потвърдилите участието си са Ники Сотиров, Софи Маринова, Ави Бенеди, Натали Трифонова, Тони Стораро, Рени, Ивана, Магда, Даниел и Александра Петканови и много други артисти и наменитости. Организаторите очакват представители на бизнеза и политиката, както и най-популярните носителки на титлите Мисис България и Мисис Баба.  Всички те ще се съберат, за да рисуват благотворително. На всеки от участниците ще бъдат предоставени материали, с които да пресъздадат своята визия за най-малките членове на нашето общество.

Звездната акция ще се проведе на 2-и декември, неделя от 14.00 часа, в Хотел Феста, София.

Средствата ще бъдат събирани посредством дарения, както и от таксите за участие в благотворителното събитие. Към тях ще бъде добавена сумата от събраните средства при продажбата на билети от традиционния концерт „Стрелчанската коледа“, който ще се проведе на 20 декември в Стрелча. В него участие ще вземат любими звезди от родната музикална сцена. Съпътстващата програма предвижда забавления за най-малките благотворители, които ще създадат своя обща рисунка на тема „Коледа”, която ще подарят на децата на Стрелча.