Начало Спорт Най-малките възпитаници на СКТМ „Панагюрище“ дебютираха в турнира по тенис на маса...

Най-малките възпитаници на СКТМ „Панагюрище“ дебютираха в турнира по тенис на маса „Млад олимпиец“

СПОДЕЛИ

 При изключителна конкуренция –повече от 150 деца си разпределяха личните квоти за втория етап на турнира „Млад олимпиец и отборното първенство.

tenis-na-masa1

На 09. 11 2014 г. в злата на „Стоянстрой“– Пловдив се проведе пролетният шампионат по тенис на маса на Южна Българи  за деца до 12 г.

Спортен клуб по тенис участва с момчета и момичета – повечето от тях дебютанти. На фона на постоянните успехи на клуба, представянето сега бе скромно. Въпреки всичко в отборното първенство и момичетата, и момчетата загатнаха за своя потенциал и въпреки , че не се класираха за финалите, спортно-техническото   ръководството на клуба и състезателите ще положат усилия да се представят достойно  на квалификациите  през декември. Оптимизът идва от добрата игра и завоювалите в личен план победи Павлина Калагларска, Божидар Васев, Станислав Ангелов, Калоян Наплатанов, Павел Тиманов-класирал се между първите осем, както и най-малката участничка- Цветина Минкова. По здравословни причини в турнира по тенис не можа да вземе участие Константина Караджова. Всички те са амбицирани да отстоят на доброто име на града,Спортната асоциация и клуба.

tenis-na-masa2

tenis-na-masa