Начало Общество Най-модерната автомивка на самообслужване в Панагюрище 

Най-модерната автомивка на самообслужване в Панагюрище 

СПОДЕЛИ

На 28 януари в Ритейл парка на Панагюрище ще отвари врати нов обект – Pana Auto Spa – модерна автомивка на самообслужване, която ще работи без почивен ден.

Автомивката е с Easy Wash оборудване, което е с отличие Номер 1 на българския пазар. Високотехнологичните системи на Easy Wash осигуряват високо качество на услугата и имат редица предимства: 

  • Безконтактно измиване чрез гъста и пухкава Активна пяна, която бавно се стича по колата и по този начин перфектно разтваря натрупаните замърсявания. Този метод позволява да измиете колата си без използването на допълнителна четка, като по този начин не се нарушава лаковото покритие и се запазва по-дълго блясъка на автомобила ви. 

 

  • програма за измиване с топла вода, която е специално предназначена за разтваряне и на най-сериозните замърсявания през студените зимни месеци 
  • програми за измиване с осмозна вода (специално пречистена вода с отстранен варовик и минерали), след която не остават петна от варовик и сол по автомобила, като по този начин можете да не подсушавате автомобила си след измиване; 
  • мощни машини за високо налягане – водоструйки; 
  • използване на отделна помпа за впръскване на препарата под ниско налягане;

При системите Easy Wash клиентите могат свободно да превключват между програмите и да мият колата си по начин, по който те предпочитат и така сами да определят колко ще струва измиването на автомобила и коя от програмите ще ползват, без да са длъжни да използват пакет от услуги. 

В зависимост от степента на замърсяване на автомобила, клиентите ще могат да избират между следните програми:  

Активна пяна – Имате възможност да измиете колата си „безконтактно“ с активна пяна.  

Пред-измиване или водоструйка – изплакване със студена вода под високо налягане. Може да бъде използвано и самостоятелно за измиване на автомобила ви, без използването на активна пяна. 

Топла вода – обилно изплакване с топла вода под високо налягане за отстраняване и на най-силните замърсявания. Също може да бъде използвано и самостоятелно за измиване на автомобила ви

Осмозна вода, обилно изплакване с пречистена от варовик вода, която се поддържа в благоприятни температура и налягане 

3D вакса – защитно покритие за силен блясък, което подобрява качеството на лака.

Гланциране – финално изплакване с пречистена (осмозна) вода.

По случай официалното откриване на Pana Auto Spa, екипът на Pana Green Park и Pana Green Residence ще раздава много подаръци на най-нетърпеливите! Ще има розова пяна, настроение, музика и изненади!