Начало Култура Най-новият български филм „Бензин“ с премиера в панагюрското кино

Най-новият български филм „Бензин“ с премиера в панагюрското кино

СПОДЕЛИ

Ето и останалите прожекции в кино „Модерен театър“:

КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР – 3D Премиера
Жанр: Приключенски, Екшън, Комедия
В ролите: Орландо Блум, Йън Макшейн, Брентън Туейтс, Хавиер Бардем, Кийт Ричардс, Джефри Ръш, Джони Деп, Мартин Клеба
Държава: САЩ
Дата: 13.06.2017 г. (вторник)
Час: 19:00 часа

Дата: 14.06.2017 (сряда)
Час: 17:15 часа
Цена на билета: 5,00/6,00 лв.

Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си роля на безрасъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу. Карибски пирати: Отмъщението на Салзар заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак.
Той, обаче, е мишена заради личната си история с капитан Салазар. Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но – за да го намери – той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от
Кралските военноморски сили. На руля на Умиращата чайка, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

ЖЕНАТА ЧУДО – 3D Премиера
Жанр: Фентъзи, Приключенски, Екшън
В ролите: Кони Нилсен, Елена Аная, Юън Бремнър, Дейвид Тюлис, Дани Хюстън, Робин Райт, Крис Пайн, Гал Гадот
Държава: САЩ
Дата: 14.06.2017 г. (сряда)
Час: 19:45 часа

Дата: 16.06.2017 г. (петък)
Час: 19:30 часа
Цена на билета: 5,00/6,00 лв.

Гал Гадот изпълнява главната роля в епичния приключенски екшън ЖЕНАТА ЧУДО на режисьора Пати Дженкинс („Чудовище“), който бележи първия самостоятелен игрален филм на супер героинята на DC.
Преди да стане Жената Чудо, тя беше Диана, принцеса на Амазонките, отгледана на закътан райски остров и обучена да бъде непобедим воин. Но когато един американски пилот катастрофира на брега и разказва за голям конфликт, който бушува във външния свят, Диана напуска дома си, убедена, че може да спре заплахата.
Биейки се наравно с мъжете във войната, която трябва да сложи край на всички конфликти, Диана ще открие истинските си сили … и истинската си съдба.

КОЛИТЕ 3 – 3D Премиера
Жанр: Анимация, Детски, Семеен, Комедия, Приключенски
Държава: САЩ
Дата: 16.06.2017 г. (петък)
Час: 17:15 часа

Дата: 17.06.2017 г. (събота)
Час: 17:00 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 6 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 17 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.

Засенчен от ново поколение рекордно бързи състезатели, легендарният Маккуин Светкавицата внезапно е изтласкан от спорта, който обожава. За да се върне в играта му е нужна помощта на млада и ентусиазирана монтьорка на състезателни коли – Крус Рамирес, която има свой собствен план за победа, плюс вдъхновение от покойния Хъдсън Хорнет, а налице са и неочаквани обрати.

За да докаже, че с №95 още не е свършено, сърцето на шампиона ще бъде подложено на изпитание на най-голямата състезателна писта в света.
Режисьор е Брайън Фии (художник в „Колите“ и „Колите 2“), продуцент е Кевин Реър („Животът на буболечките“, „Ла Луна“).

 

БЕНЗИН – Премиера
Жанр: Екшън
В ролите: Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Лиляна Станаилова, Веселин Калановски, Васил Банов, Башар Рахал, Асен Блатечки, Майкъл Медсън, Калин Врачански, Пламен Манасиев, Стефан Щерев, Снежана Макавеева, Съли Ерна
Държава: България
Дата: 17.06.2017 г. (събота)
Час: 19:30 часа
Цена на билета: 5,00 лв.

След 15 години в затвора автомобилен състезател и механик се връща към живота, за да изпълни последното си обещание към убитата си любима. Екшънът, в който основна сюжетна линия е любовта, събира двете красавици Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова. Любопитен факт е, че в „Бензин“ зрителите ще видят също холивудския актьор Майкъл Медсън и Съли Ерна, фронтмен на хевиметъл групата Godsmack.