Начало Общество Напиши кратък фантастичен разказ и спечели 300 лева

Напиши кратък фантастичен разказ и спечели 300 лева

71
0
СПОДЕЛИ

podpiska

Клуб по фантастика, евристика и прогностика „Аркадий и Борис Стругацки”  гр. Пазарджик в партньорство с Младежки дом гр. Пазарджик обяви конкурс за фантастичен разказ на тема: „Първи контакт. Първа среща с извънземна форма на живот“.

Разказът трябва да е до 2000 думи, написани на кирилица с шрифт Times New Roman, големина – 12, формати .doc .docx .rtf .odt. Конкурсът е явен, авторите трябва да впишат имената си под заглавието на творбата. Творбите ще се приемат до 31  юли 2016 година на имейл: strugatskykonkurs©gmail.com
Всеки участник ще може да участва с една творба.  Ще се приемат единствено непубликувани на хартия разкази, както и ненаграждавани в други конкурси. С предимство ще са и досега непубликуваните в интернет.

Разказът, оценен на първо място, ще получи парична награда на стойност 300 лв. Награденият автор ще бъде обявен на националния конвент Булгакон 2016. Ако се съберат достатъчно на брой качествени произведения, организаторите ще издадат сборник, от който участващите в него автори ще получат по една авторска бройка. Творбите ще се оценяват от петчленно жури.