Начало Общество НАЦИОНАЛНИ ИНФОРМАЦИОННИ СЕДМИЦИ ЗА ОСИНОВЯВАНЕТО ОРГАНИЗИРАТ В ЦОП „ЗОРА” 

НАЦИОНАЛНИ ИНФОРМАЦИОННИ СЕДМИЦИ ЗА ОСИНОВЯВАНЕТО ОРГАНИЗИРАТ В ЦОП „ЗОРА” 

СПОДЕЛИ
осиновяването

За седма поредна година Фондация «Социални практики в общността», като доставчик на социална услуга в община Панагюрище, подкрепя инициативата на БАОО (Българска Асоциация Осиновени и Осиновители) за отбелязване Национални информационни седмици за осиновяването, през втората половина на месец октомври. 

Тази година, наред с всички важни за осиновяването въпроси, ще бъде обърнато по-специално внимание на тайната на осиновяването и как да говорим с осиновените деца за техния произход. 

В периода от 26.10.20г. до 30.10.20г., екипът от ЦОП „Зора“, Дидка Поибренска и Десислава Добрева /обучители на кандидатите за осиновители и водещи на сформираната през 2012г. група за взаимопомощ на „Кандидат- осиновители, осиновители и осиновени хора“/, ще бъдат на разположение на гражданите, проявили интерес към процеса на осиновяване, за да дадат отговори на поставените от тях въпроси.

С оглед противоепидемиологична обстановка в страната, на 29.10.2020г., на площад „20-ти Април“ в гр. Панагюрище, ЦОП „Зора“ ще разпространи информационни брошури сред населението и в институции на територията на Община Панагюрище.

 

За контакт : Фондация “Социални практики в общността” – Пазарджик

Център за обществена подкрепа “Зора” – Панагюрище

адрес: ул. „Кръстьо Гешанов” №5,

телефон: 0357/ 6 20 23 

е-поща: cop.pg@mail.bg

уебстраница: www.spbc-fondation.org