Начало Общество Никола Белишки отново е номиниран за кмет на месеца

Никола Белишки отново е номиниран за кмет на месеца

25
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

kmet-na-meseca

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки е номиниран и участва в надпреварата за “Кмет на месеца” за октомври, ежемесечно състезание, организирано от портала Кмета.бг. Темата за месец юни е “Празници и фестивали”.

През изминалия месец в Панагюрище се състоя Световно първенство по фойерверки. Събитието се проведе за четвърта поредна година и продължи три дни. Организатор, финансиращ събитието бе Община Панагюрище. При изпълненията на състезателите от особено значение бяха талантът и умението да се представи изкуството на фойерверките.

По повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, на 23 май, в голямата зала на Театър Дом-паметник в Панагюрище, се състоя празничен концерт „Да пребъде българският род“. По традиция на този ден бяха връчени отличията за Учител на годината, Творец на годината, Престижната награда „Творец на годината“, призът за цялостен принос и заслуги към образованието и културата „Златен ритон“. След официалната церемония по награждаване на лауреатите, концертът „Да пребъде българският род“ продължи с песни, слова и танци.

Гласуването за “Кмет на месеца” става в сайта  kmet.kmeta.bg. От един IP-адрес може да се гласува на всеки 24 часа.