Начало Избори НИКОЛА БЕЛИШКИ: ЗНАМ КАК ДА ОСИГУРИМ БАЛАНСИРАНО СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНАТА

НИКОЛА БЕЛИШКИ: ЗНАМ КАК ДА ОСИГУРИМ БАЛАНСИРАНО СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНАТА

СПОДЕЛИ

Подкрепа на местното икономическо развитие, ефективно и прозрачно административно обслужване и предвидима данъчна среда – това са част от приоритетите в управленската програма на Никола Белишки, представени днес. Кандидатът за кмет под номер 49 в бюлетината представи част от вижданията си за балансирано социално-икономическо развитие на общината във видео, споделено в социалните му мрежи.

Програмата на Белишки предвижда разрешаване на административни проблеми, които са пречка пред инвестиционната активност в региона. “Някои от тях, разбира се, не зависят само от общинската администрация. След резултатите от изборите и при стабилно управление, смятам, че екипът ми отново ще изгради моста между централната и местната власт, разрушен в последните месеци”, заяви кандидатът на ГЕРБ.

В програмата на Никола Белишки е залегнало и обособяването на индустриални зони, както и подготовка на проекти за изграждане и реновиране на техническата инфраструктура. Запазването на данъчните ставки на стойности не по-високи от средните за страната също е сред акцентите в икономическата програма на кандидата под номер 49 в бюлетината.

Аз съм сигурен, че Панагюрище има и доста по-голям потенциал за инвестиции. По време на управлението ни създадохме стабилна база за това. Експертният ми екип и резултатите от работата ни досега се оценяват високо и на национално ниво. Затова искам да възстановим икономическия форум “Инвестирайте в Панагюрище”. Знаем как да работим за просперитета на нашата община. Ще работим и за това бизнесите, които станат част от този процес, да разчитат на качествена работна ръка и потребители с добър профил”, смята Никола Белишки.

Част от мерките в този ресор от управленската програма са начертани след активен диалог с бизнеса, а в последните дни екипът на ГЕРБ получи и добри предложения от граждани в анкетната форма “Община Панагюрище в добри ръце”. Тя, заедно с управленска програма на Никола Белишки, е достъпна на linktr.ee/nikolabelishki

Екипът на кандидата за кмет продължава да систематизира предложенията, за да допълни плана си за управление. “Анкетната ни форма е отворена към всички, не само към моите симпатизанти. Ние търсим обратна връзка и предложения от всеки жител на общината, защото и ангажиментът ни е към всички. Моят единствен опонент е не друг, а сегашният застой, липсата на нови проекти и конкретни добри идеи за развитието на общината”, допълва Белишки.

На изборите на 23 юни Никола Белишки е под номер 49 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление