Начало Общество Нора Шопова в конкурса на списание GRAZIA „Жена на годината 2014“

Нора Шопова в конкурса на списание GRAZIA „Жена на годината 2014“

105
0
СПОДЕЛИ

Красивата панагюрка е поредното доказателство, че интелектът помага в професията на модел

nora1
Красавицата от Панагюрище Нора Шопова е сред лицата, които ще се борят за приза „Жена на годината“, който ежегодно се връчва от списание GRAZIA.

Всяка година списание GRAZIA отличава най-добрите дами в 12 основни категории – мода лица, мода дизайнери, сцена актриси, сцена музика, спорт, изкуство, тв шоу, тв публицистика, тв актриси, бизнес, политика и общество. Във всяка категория списанието номинира по 5 участнички в зависимост от заслугите им към обществения живот през последната година. 12-те фаворитки в отделните категории се определят от читателите на GRAZIA чрез смс и онлайн гласуване на http://www.graziaonline.bg/woy/2

Нора е поредното доказателство, че интелектът помага в професията на модел. Нежната й същност и естествена красота са платното, върху което с лекота се наслагват образи.
За талантливия модел на Ivet Fashion 2014 г. донесе истинско признание в кариерата – корица на турския Vogue, едиториал за британското издание на модната институция, блестящи участия по модните подиуми на Европа и Америка, фотосесии за известни модни марки и списания като Мarie Claire, Amazing magazine и Guilt magazine.