Начало Общество Нора Шопова в Топ 50 на най-красивите българи за 2014

Нора Шопова в Топ 50 на най-красивите българи за 2014

100
0
СПОДЕЛИ

Панагюрската красавица Нора Шопова е в класацията „Топ 50 на най-красивите българи за 2014-та година“ на сайта за дизайн, мода и стил ViewSofia. В нея участват 25 жени и 25 мъже, които са номинирани от редакторите на електронното издание.

нора шопова

„Българският модел с корица за Vogue, Нора Шопова, е просто неудържима. Неприлично красива, безсрамно млада и надарена с талант и късмет, за които мнозина мечтаят, а професионалните ангажименти не спират да валят: Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио за нея са просто ежегодни спирки“ – казват авторите за панагюрката.

В топ листата са намерили място още дами като Йорданка  Христова, Жана Бергендорф, Евгения Раданова, Цветана Пиронкова. В мъжката половина на петдесетката са Григор Димитров, Венелин Петков, Кирил Домусчиев, Асен Блатечки, Кубрат Пулев.

Тазгодишното издание на престижната класация е  седмо поред. След читателски вот ще бъдат излъчени двамата победители от двете категории – жени и мъже. Самото гласуване ще приключи на 25 декември, когато ще бъдат обявени и крайните резултати.

Желаещите да дадат своя вот могат да го направят тук.