Начало Интервюта Нора Шопова: Завистта при моделите е свързана по-скоро с това, че те...

Нора Шопова: Завистта при моделите е свързана по-скоро с това, че те не са по-малко от теб, но не са постигнали твоя успех

СПОДЕЛИ

nora

Панагюрската красавица разказа пред Миролюба Бенатова за света на модата и дългия път от Панагюрище до Ню Йорк

Тя е невидима, крехка, работеща. Почти на 25 години, с юридическо образование. Вместо папки обаче, носи дрехи и чужди лица. Нора Шопова е оцеляла в центрофугата на световната мода и е успешен фотомодел. 

Така започна представянето на един от най-успешните български модели, постигнала двукратна поява на корицата на модната библия „Вог“, през 2014 и 2016 г. – панагюрката Нора Шопова. Тя беше гост в предаването на Миролюба Бенатова по Нова ТВ, което беше излъчено вчера.

Намерих Нора и нейното светло лице – едно момиче, което е модел и не е проститутка. Прииска ми се да видя един български модел, за който не можеш да кажеш лоша дума”, каза Бенатова.

Пред журналистката Нора сподели, че „Най-важното е просто да задвижваш колелото. Да продължаваш да пътуваш, да приемаш ангажименти, защото в момента, в който ти останеш на едно място за два месеца, в третия вече си забравен“. 

„Завистта при моделите е свързана по-скоро с това, че те не са по-малко от теб, но не са постигнали твоя успех“, разкри още моделът.

Цялото предаване с гостуването на Нора вижте тук