Начало Култура Нова мода при венчавките: Да кажем „да“ в музея

Нова мода при венчавките: Да кажем „да“ в музея

СПОДЕЛИ

Нова мода е на път да освежи традициите на сватбените тържества в Панагюрище. След като преди два месеца със свое решение Общинският съвет регламентира възможността в Историческия музей да се провеждат венчавки, вече има желаещи да се възползват от шанса да кажат "да" в близост до старини и светини, съобщи директорът доц.д-р Атанас Шопов. Вече имаме и първите "музейни" младоженци, при които на място е протекла цялата церемония. Във вярност са се врекли младеж от Панагюрище и девойка от Пирдоп. Подадена е и нова заявка, но желанието на двойката този път е да използва интериора само като фон за сватбена фотосесия. Според приетите тарифи таксата за цяла церемония е 100 лева, а за заснемане – 30.

 

8 КОМЕНТАРА

  1. Много ти е груб езика бре сТоиянчо! Комплекси ли избиваме или си просто с такова ниво на общуване? И тук личи ,че си пристрастен трол.Много злоба вкарваш към всички ,които не блеят оди за възхвала на властта.Това те издава.Аз знам,че си един от ТЯХ.И сега когато ти избива пяна на устата от зло,по добре си пиѝ хапчетата преди да пишеш,че кои знае какви ругатни ще сътвориш. :D ;-) :lol:




    0



    0
  2. Лора като ти липсват кофите с киреч иди и занеси. Просто е. Сто пъти писа кой ли не че къщите се ремонтират. Това едва ли означава „дай киреч, дали тули“. Реставрацията е бая тънка наука и не се прави само с баданарка.




    0



    0
  3. Да, ясно е, че няма кофи с киреч. А защо няма, след като музеят е затворен за реконструкция? И не само градският музей, а и останалите къщи. Някой от вас видял ли е дали и там има кофи с киреч? Защото и там няма. Тогава, защо музеите са затворени?




    0



    0
  4. Реконструират се сградите а съкровището и прородонаучния си работят. Дворът си е свободен. Ти при пушките ли мислиш, че се венчават. Бая извратено мислено имаш Лора, ако можем да го наречем мислене. По кво съдиш че няма да има музеи в П-ще?




    0



    0
  5. Нали музеите са затворени за реконструкция?!? Венчавките между кофите с киреча ли ги правят? Значи пак лъжи и лъжи… Явно не се предвижда в Панагюрище да има музеи. А имаше там някаква предизборна план-азбука дето пишеше за култура и туризъм…




    0



    0