Начало Местна власт Новият Общински съвет се събира на 11 ноември от 11:00 часа

Новият Общински съвет се събира на 11 ноември от 11:00 часа

СПОДЕЛИ
Панагюрище бизнес, общински съвет, съветници

Със заповед на областния управител Стефан Мирев се свикват първите заседания на новоизбраните общински съвети в мандат 2019-2023 г. в общините Белово, Септември, Батак, Сърница, Панагюрище и Велинград.

В Панагюрище първото заседание на новосформирания Общински съвет е насрочено за 11.11.2019г., а началният час е 11:00.

Съгласно Закона за местното самоуправление и местната администрация /ЗМСМА/, първото заседание на новоизбрания Общински съвет се свиква от Областния управител. Новоизбраните общински съветници, кмет на община и кметове на кметства полагат клетва и подписват клетвен лист в присъствието на областния управител, председателя на Общинската избирателна комисия и граждани на общината. В първото заседание на новоизбраните общински съвети се провежда и процедура по избор на Председател.

Любопитно: Според нумерологията  вибрацията „11“ носи голям енергиен потенциал със себе си. Това число- 11, носи послание, характеризира се с харизма, вътрешна устойчивост, лидерство, решителност. Вибрацията на числото 11 дава динамика, енергия, вдъхновение. Енергията- действа зареждащо. Единадесет- “11“- е  в служба на обществото, човечеството.