Начало Интервюта Новият старши-треньор на Оборище Радо Боянов: Вярвам в момчетата, че ще се...

Новият старши-треньор на Оборище Радо Боянов: Вярвам в момчетата, че ще се справим!

СПОДЕЛИ

Както ПИА ви информира, от вчера Оборище е с нов старши-треньор – Радослав Боянов, който бе помощник на досегашният наставник Иван Атанасов. Той бе освободен заради несправяне с поставените задачи. Както председателят на УС на клуба Стоян Байряков коментира:„Той имаше поставени цели в краткосрочен план. Ние бяхме над чертата, когато той дойде, а след само три изиграни мача вече сме изпадащи. По-добре да сменим треньора сега, отколкото после, когато вече ще е късно.“ Така на Радо Боянов се пада нелеката задача да спаси отбора от изпадане. Ето какво сподели самият той в блиц интервю за ПИА.

  Здравейте, господин Боянов! От вчера сте наставник на Оборище. Какви ще бъдат промените в учебно-тренировъчния процес и в стила на игра на отбора?

Ще намаля времетраенето на тренировката за сметка на интензивността. Искам да подобря играта ни в нападение. Ще се постарая да наложа един нападателен и агресивен стил на игра. Смятам, че футболистите ще се адаптират бързо към идеите ми и ше ги предатат на терена.

Ще има ли промени в треньорския щаб? Кой ще е Ваш помощник?

В момента ми помага Ели Маркес. От 4 години е тук и познава отлично обстановката в клуба

Какви според Вас са шансовете Оборище да се спаси от изпадане?

Вярвам в момчетата , че ще се справим!