Начало Местна власт Новоизбраният кмет на Община Стрелча инж. Георги Павлов положи клетва като кмет

Новоизбраният кмет на Община Стрелча инж. Георги Павлов положи клетва като кмет

СПОДЕЛИ

На първото заседание на Общински съвет – Стрелча след частичния местен избор  – 29.09.2020 г.  новоизбраният кмет инж. Георги Павлов положи тържествена клетва за встъпване в длъжността кмет на община Стрелча.

В присъствието на областния управител г-н Стефан Мирев,  10 от 11-те общински съветници и много граждани, председателят на Общински съвет – Стрелча г-жа Иванка Илиева откри тържественото заседание по полагане на клетва.

Председателят на Общинската избирателна комисия – г-жа Нонка Спасова обяви решението на ОИК – Стрелча за избор на кмет на избирателите от община Стрелча от 00:56 ч. на 28.09.2020 г. след получени 1342 действителни гласа и връчи удостоверението за кмет на инж. Павлов.

В обръщението си към жителите на община Стрелча и новия кмет, областният управител г-н Стефан Мирев изрази подкрепата си за бъдещото развитие и  инфраструктурни проекти на община Стрелча, след което връчи символите на властта – огърлица и символичния ключ на Стрелча на инж. Павлов.

Поздравления от името на Общински съвет – Стрелча, Общинска администрация и Общинската организация на БСП бяха поднесени от г-жа Иванка Илиева, г-жа Станислава Станева и г-жа Донка Младенова.

Новоизбраният кмет благодари на всички избиратели от община Стрелча за проявената гражданска позиция и заяви намерението си да работи за просперитета на всички граждани на община Стрелча.