Начало Култура Обединената школа по изкуствата представи своя годишен концерт (ВИДЕО)

Обединената школа по изкуствата представи своя годишен концерт (ВИДЕО)

17
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

ОШИ

Днес в Театър Дом-паметник се състоя годишният концерт „ПОЛЕТ КЪМ ИЗКУСТВОТО” на музикалните таланти от Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов”

Възпитаниците на школата и техните преподаватели Величка Маслева, Жана Райнова и Пепа Филина изпълниха голямата зала на Театъра с приятни емоции. В публиката, за да се насладят на концерта, бяха дошли много любители на музикалното и танцовото изкуство, роднини и приятели на даровитите панагюрски младежи.На сцената се изявиха както току – що прохождащи изпълнители, така и изпълнители с престижни музикални награди и отличия.

В началото на концерта бе представена театралната постановка по приказката „Василиса Прекрасна”. Продукцията е съвместна на класа по Театър и художествено слово с преподавател Дочка Кацарева и класа по музика с преподавател Юлия Богоева.Последваха възхитителни изпълнения на пиано. Талантливите панагюрчета сътвориха чудеса и чрез струните на китарата и цигулката, а някои от тях показаха завидни умения с акордеона. Насладата за публиката бе допълнена с вокалните изпълнения на класовете по пеене.