Начало Спорт „Оборище“ и „Пирин“ въртят реми в Сандански

„Оборище“ и „Пирин“ въртят реми в Сандански

СПОДЕЛИ
restorant

Боево 2:2 с "Пирин" Благоевград извъртяха днес футболистите на "Оборище". Мачът се игра на изкуственото игрище в Сандански и бе рефериран от скандалния рефер Христо Ристосков. Първото полувреме бе равностойно, но до гол стигнаха "орлетата" слес силен удар на Хаджииванов в 35-та минута. Той бе оставен непокрит, защото Алек Манолов по същото време бе извън терена заради контузия. Интересното се случи в 30-та минута, когато Ристосков изгони Георги Кременлиев с мотива, че младият бек го е напсувал. На полувремето обаче стана ясно, че бранителят е невинен, а реферът е бил "благословен" от зрител. Ристосков великодушно позволи на Георги да се върне на терена. В края на първото полувреме Янко Янков не успя да изравни резултата. През второта част паднаха още три гола. Най-напред в 66 -та минето Карабелоев изведе "Пирин" с два гола напред. в 72-та Ристосков даде дузпа за "Оборище" заради нарушение срещу Еленкин, а Янков бе точен от бялата точка. В 80-тата минута пък се разписа и влезлият на мястото на Георги Негов Стефан Чилингиров.Лошата новина е, че започналия в стартовия състав Стойчо Младенов – младши се контузи в 40-тата минута и бе сменен от Мишо Михайлов. Очакваният дебют на Александър Младенов пък не се състоя.

Съставът на "Оборище": Кючуков, Петров, Томаш, Г. Иванов, Кременлиев, Н. Иванов, Манолов, Нетов, Борисов, Янков, Младенов /Стоев, Чилингиров, Михайлов, Еленкин, Раленеков, Кузманов, Парпулов/

Веднага след мача отборът отпътува за Панагюрище, а контролата сложи край на подготвителния 10-дневен лагер в хотел "Тайм аут" в Сандански.

 

1 КОМЕНТАР