Начало Спорт „Оборище I“ надви „Оборище II“ със 7:6

„Оборище I“ надви „Оборище II“ със 7:6

29
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

starsha

Интригуващ мач се игра тази седмица на стадион „Орчо Войвода”. Програмата на XVI кръг от областното футболно първенство на Пазарджик изправи един срещу друг юноши старша възраст на „Оборище I” и втората формация „Оборище II”, съставена от юноши младша възраст.

Срещата започна равностойно за двата тима. През първото полувреме не липсваха добри положения и пред двете врати. Играчите от младшата възраст успяха да реализират цели четири от положенията, а момчетата от старшата възраст – три.

През второто полувреме старшата на „Оборище“ показа много по-концентрирана игра и успя да обърне резултата в своя полза, отбелязвайки още четири гола, при само два за младшата. Това оформи крайното 7:6 за „Оборище I”.

Следващата среща на юношите младша възраст „Оборище II” ще бъде като домакин на лидера в групата „Хебър 1918” (Пазарджик). Мачът ще се играе на 5 април, вторник, в 10:30 часа на стадион „Орчо Войвода“. 

Следващата среща на юношите старша възраст „Оборище I” ще бъде като гост на младшата на СОУ “Кл.Охридски”(Ракитово). Мачът ще се играе на 6 април, сряда, от 11:30 часа.