Начало Спорт „Оборище“ и новият „Хебър“ в спор за „Извънземния“

„Оборище“ и новият „Хебър“ в спор за „Извънземния“

109
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

panchev

ФК „Оборище“ и новосъздаденият „Хебър“ (Пазарджик), който ще играе в трета лига от есента с лиценза на „Чико“ (Бяга), ще се опитат да си осигурят услугите на ваклото агънце в отбора на изпадналия „Балкан“ (Варвара) Илиян Панчев, съобщава „Пазарджишка Марица”.

В момента Илиян е свободен агент и все още не е решил къде да продължи кариерата си. Едва 23-годишен бързоногият юноша на пазарджишкия „Бенковски“ е един от най-перспективните атакуващи футболисти в областта, а след фамозния му гол срещу „Чепинец“ с ала Пиола през септември миналата година, бе обявен за „извънземен“.

Малко след това от „Оборище“ се поинтересуваха дали могат да приберат Илиян в Панагюрище още през зимния трансферен прозорец, но тогава той остана верен на клубния бос на „варварите” Васил Гешев.

На последния домакински мач на „Балкан“ срещу „Германея“ преди 10 дни лично шефът на „Оборище“ Илия Анчев и треньорът Танчо Калпаков бяха дошли на крака за да гледат изявите на Панчев.

Източник на „Пазарджишка Марица” е потвърдил, че наставникът на „Оборище“ ще направи втори опит да привлече през лятото пазарджишкия талант.

Интерес към Илиян Панчев обаче вече има и от „Хебър“ (Пазарджик). Панчев е попаднал в радара на ръководството на тима и сам трябва да вземе решение къде да продължи, когато получи конкретна оферта