Начало Препоръчани Оборище и Сливненски герой завършиха при 2:2

Оборище и Сливненски герой завършиха при 2:2

СПОДЕЛИ

При равенство 2:2 завърши срещата от IX кръг на Югозападната трета лига между Оборище и Сливнишки герой. Срещата се игра на стадиона в Сливница и бе ръководена от столична съдийска бригада, начело с главният съдия Ивайло Ненков.

Резултатът бе открит още в 4-та минута с автогол на Георгиев. В 29-та минута Войводите изравниха резултата, след изпълнена дузпа от Никола Иванов.

В 49-та минута домакините увеличиха преднината с гол на Петков, но в края на втората част Мицански отбеляза за Оборище, така срещата завърши при 2:2.

Останалите мачове в IX кръг:

Вихрен записа своята 7-а победа. Тимът от Сандански победи Левски Чепинци с 3:1 и уверено води в първенството с актив от 23 точки.

Пирин Гоце Делчев спечели далеч от дома срещу Перун Кресна с 4:0 и се настани в първата половина на класирането. В столично дерби Надежда Доброславци победи Гранит Владая с 3:1.

Втора поредна загуба у дома и четвърта поредна в първенството записа Ботев Ихтиман, след като отстъпи на Марек Дупница с 1:2. Банско продължава да е без точка след поражение в Кюстендил от Велбъжд с 0:1.