Начало Препоръчани Оборище надигра Пирин Гоце Делчев с 3:2

Оборище надигра Пирин Гоце Делчев с 3:2

СПОДЕЛИ

Оборище надигра Пирин Гоце Делчев с 3:2 в домакински мач, при изключително неблагоприятни атмосферни условия. Въпреки дъжда и зимните температури, на трибуните имаше публика.

Освен с победата, мачът ще се запомни и с многото пропуски – 14 чисти положения и 19 удара към вратата.  Само 3 от тях успяха да реализират „Войводите“.

Иван Георгиев спечели дузпа в 2-та минута. Реализира я Георги Нетов.
15 минути по-късно отново Нетов удвои. В 25-тата минута, след фаул, гостите върнаха едно попадение. Последва серия от опасни атаки и удари, но вратарят на гостите като по чудо чистеше всичко.

През второто полувреме картината не се промени. Много атаки и много положения за Оборище, но вратарят на Пирин вадеше положение след положение. В 65-та минута обаче Иван Георгиев успя да отбележи за 3-1. В  80-та минута гостите при единственото си минаване в половината на домакините отбелязаха за крайния 3-2.

От отбора на домакините в 25-тата минута излезе Мартин Попов, защото му прилоша след удар в главата и дежурният лекар не разреши той да продължи мача.

Положения създадоха Нетов- 4, Васил Тачев -3, Иван Георгиев -2, Георги Кременлиев- 2, като той има и отменен гол през първото полувреме, Ивайло Аврамов, Венцислав Гурков, Николай Димитров, Кристиян Димитров и Георги Георгив – гайдата.

Много силна игра от целия отбор, с която зарадва публиката, която въпреки дъжда дойде да аплодира футболистите на Кириякос Георгиу.
Продължава победната серия и тенденцията „Орчо Войвода“ да бъде непревземаема крепост, откакто наставникът води отбора.