Начало Препоръчани Оборище победи с 4-0 отбора на Велбъжд Кюстендил (ГАЛЕРИЯ)

Оборище победи с 4-0 отбора на Велбъжд Кюстендил (ГАЛЕРИЯ)

СПОДЕЛИ

В класирането Оборище споделя 6-тото място с Чавдар Етрополе и е само на три точки от 5-тото място

Оборище победи с 4-0 отбора на Велбъжд Кюстендил. Головете отбелязаха Даниел Васев в 29-тата минута, Васил Тачев в 59-та и 70-та минути и Георги Божилов в 90-та минута.  От състава на Оборище липсваха капитанът Георги Нетов заради натрупани картони, както и Михаил Георгиев, когото личен проблем възпрепяства да пътува от Бургас.  Силен мач за футболистите на Кириякос Георгиу, които през цялото време владееха инициативата и се стремяха да играят приятен футбол и да създадат опасни положения.

Положения изпуснаха Ваил Тачев, Даниел Васев, Георги Божилов, Николай Димитров, Ангел Лачов. Греда уцели Кристиян Димитров. 
В класирането Оборище споделя 6-тото място с Чавдар Етрополе с по 48 точки и е само на три от 5-тото място.


„Доволен съм от резултата, както и от старанието на моите футболисти. Момчетата успяха да отбележат 4 красиви гола, показаха отговорна работа и зарадваха нашата публика, която си тръгна доволна от мача. Яд ме е, че пропиляхме доста чисти положения. Стремим се да играем бърз и директен футбол.
Искам да поздравя футболистите на гостите, защото въпреки, че имаха много наказани и контузени футболсити, заради което дойдоха само с 12 човека, те се бореха и се опитваха да играят.
Щастлив съм, че имах възможността да дам по-голямо игрово вмеме на нашите юноши Кристиян Димитров и Даниел Раков, който за първи път играе толкова време. Криситян вече има доста игрови минути тази година в трета лига и се развива усилено. Даниел също бележи развитие.  Той получава съвети от нашите футболисти и натрупва игрови опит с юношите и втория отбор. Заслужено получи 20 минути и съм сигурен, че ще израстне много, ако продължи да е сериозен.
Имаме още 4 мача. В сряда игрем на негостоприемния терен в Кресна срещу местния Перун, който се бори за оцеляване. Искам футболистите да играят отговорно и да спечелят мача. Също така имаме последни две домакинства с Рилски Спортист и Пирин Гоце Долчев, на които се надявам да дойдат повече фенове и да подкрепят Оборище“- коментира треньорът на „Войводите“ Кириякос Георгиу.