Начало Препоръчани Оборище пречупи Чавдар с 3:1 и записа рекорд от 9 поредни победи

Оборище пречупи Чавдар с 3:1 и записа рекорд от 9 поредни победи

СПОДЕЛИ

Победа с 3:1 над коравия отбор на Чавдар Етрополе записа Оборище Панагюрище в мач от 4-и кръг на първенството в Югозапада. Гостите са обявили цел влизане във Втора лига.

Това е девета поредна победа за момчетата на Кириякос Георгиу от началото на годината и трета от старта на новия полусезон.

„Войводите“ откриха резултата още в 6-тата минута с красив гол на капитана Георги Нетов от 25 метра. В 34 – та минута Иван Георгиев удвои резултата.

В началото на втората част влезналия като резерва Николай Ботев с удар извън наказателното поле намали разликата на 2:1.

Финалното 3:1 оформи Васил Тачев в 61 мин. с прехвърлящ удар с глава.

Оборище показаха борбеност от началото до края на мача и имаха много възможности за още по-изразителна победа – през първото полувреме Георги Кременлиев пропусна да отбележи с глава, два пропуска имаше Васко Тачев.

През втората част Стенислав Георгиев – Дзенгата изпусна две положения, като вторият му идар се спря в гредата, пропуск направи и Васил Тачев.

Мачът бе наблюдаван от над 300 души, а след последния съдийски сигнал, футболистите на Оборище благодариха на феновете за подкрепата.

За три мача „Войводите“ са вкарали 11 гола и са допуснали само 2.

Следващата седмица Оборище има 2 гостувания – в сряда на Хебър II и в събота на Гранит Владая.

Снимки от мача тук