Начало Спорт „Оборище” загуби от „Созопол“ с 2-0

„Оборище” загуби от „Созопол“ с 2-0

41
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

OBORISHTE

„Оборище” (Панагюрище) загуби с 2-0 като гост на „Созопол”. Мачът от осмия кръг на първенството на Втора професионална лига се игра от 18:00 часа на стадион „Арена Созопол“.

Двубоят не започна добре за панагюрци, още в 4-тата минута играчът на „Оборище“ Николай Парнаров си извоюва жълт картон. В 16-тата минута удар с глава на Илиян Гаров мина на сантиметри от вратата на домакините. В средата на първото полувреме опасен удар на играч от „Созопол“ бе спасен от вратаря Филип Димитров. В 26-тата минута Лазарос Фотиас получи жълт картон в атака. Минути по-късно два поредни удара на играчи на „Созопол“ изкараха топката в аут. В края на първото полувреме удар с глава на Айтов също изпрати топката в аут. Почивката дойде при резултат 0-0.

В началото на второто полувреме играч на „Созопол“ изкара топката в аут със задна ножица. В 57-мата минута Танчо Калпаков извърши първата смяна в тима. Васил Тачев влезе на мястото на Анатоли Тодоров. Две минути по-късно резултата бе открит в полза на „Созопол“ с гол на М.Радев. В 70-тата минута главният рефер отсъди жълт картон на Никола Иванов. Минути по-късно бе извършена поредната смяна в тима на „войводите“. От игра излезе Свилен Щерев, а на негово място влезе Христо Кирев. Последната смяна в тима на „Оборище“ бе осъществена през 82-та минута. Кирил Личев влезе на мястото на Илиян Гаров. В 90-тата минута Якуб Идзиров оформи крайния резултат на срещата 2-0 за „Созопол“.