Начало Препоръчани Оборище започна подготовка с 13 футболисти

Оборище започна подготовка с 13 футболисти

СПОДЕЛИ
Бившият нападател на Хебър Георги Георгиев, който за последно беше на проби в Ботев (Гълъбово), е пред преминаване в състава на Оборище (Панагюрище).
Информацията потвърди новият треньор на панагюрци Воин Войнов, който снощи изведе 13 футболисти за първото занимание след лятната пауза.
 
„Имаме разговори с това момче и го чакаме да дойде на „Орчо войвода”. До 2-3 дни ще съберем група от 18-20 човека, с които ще мога да водя пълноценни тренировки.“
Той призна, че половината от футболистите, които вчера са започнали подготовка, с Оборище ще изкарат пробен период. Засега мога да кажа, че сме привлекли вратаря Благой Стоянов, който отпадна от състава на Кариана.
„От миналогодишния състав в отбора остават Любомир Гуцев и местният кадър Мариан Наплатанов. От Септември взехме младите Митев и Сливов, а от Марица (Пловдив) идва Николай Колев. Имаме разговори и с Георги Стефанов, който за последно беше в Арда (Кърджали). В Панагюрище се връща и местният футболист Ангел Парпулов, който е бил миналата година в Свобода (Пещера). Имаме разговори с още 6-7 човека. Ако се договорим с тях смятам, че ще направим добър отбор за нивото на Трета лига.“
 
Той каза още, че основната цел пред него е да върне хората на стадиона, тъй като логично те са разочаровани от изпадането в аматьорския футбол.
 
Помощник на Воин Войнов ще бъде бившият нападател на Оборище Янко Янков – Майната. По време на подготвителния цикъл панагюрци ще се готвят изцяло в домашни условия, а серията от контроли ще започне още от утре, когато срещу „войводите” ще се изправи Асеновец (Асеновград). Мястото на проверката ще бъде уточнено допълнително.
Кадри от първата тренировка вижте тук
Източник: pzsport.info