Начало Избори ОБРЪЩЕНИЕ  до гражданите на община Панагюрище от кандидатите на СДС за общински...

ОБРЪЩЕНИЕ  до гражданите на община Панагюрище от кандидатите на СДС за общински съветници

СПОДЕЛИ

ОБРЪЩЕНИЕ 

до гражданите на община Панагюрище 

от кандидатите на СДС за общински съветници

 

Уважаеми съграждани,

Призоваваме Ви да подкрепите листата на най-старата дясна демократична партия – СДС! Нашият номер е 25.

Ние сме хора, доказали се професионално и житейски, които обичаме Панагюрище, милеем за всяко населено място в нашата прекрасна община, и искаме да дадем своя принос за нейното развитието и по-добрия живот на всички.

Затова подкрепяме за нов мандат Никола Белишки и поемаме ангажимент в общинския съвет  СДС да бъде партньор за полезните решения, но непримирим критик на тези, които смятаме, че не са добри за Панагюрище. 

С огорчение наблюдавахме, че нашата партийна организация в Панагюрище през последните години се откъсна от корените и идеите на СДС и влезе в съглашателски схеми, които разочароваха симпатизантите на синята идея. Нашата цел е да се върнем към изконния образ на партията, която промени България и разгради тоталитарната система. Ние вярваме, че мястото на СДС-Панагюрище е в едно дясно мнозинство в общинския съвет, което да осигури просперитет на общината.

Уважаеми съграждани,

Не се поддавайте на опитите да Ви разколебават кое е истинското СДС в Панагюрище. СДС е там, където са хората, които носят идеите му в сърцата си! Това сме ние, с номер 25 – националният номер на СДС за Местни избори 2023 г. Подкрепете ни и ще Ви докажем, че достойно ще защитаваме интересите Ви в общинския съвет!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!