Начало Местни избори`2019 ОБРЪЩЕНИЕ ОТ СТАНИМИР ВЕЛЧЕВ, КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА...

ОБРЪЩЕНИЕ ОТ СТАНИМИР ВЕЛЧЕВ, КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ – ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ

СПОДЕЛИ
Станимир Велчев

 

Уважаеми жители на община Панагюрище,

На финала на настоящата кампания се обръщам към вас като кандидат за кмет на община Панагюрище с убеждението, че сега е времето да се промени начинът на управление. В много посоки!

Смислени, интересни идеи и добри думи чух при срещите си този месец. Не бях изненадан, защото не съм спирал да говоря с хората, ще го правя и след кампанията. Писането на Програма не се прави на затворени врати, а в диалог и с корекции всеки път, когато се чуе по-мъдро мнение.

Управлението на една община е въпрос на принципи и приоритети. Конкретните похвати идват като следствие от тях. Моята философия за местно самоуправление, обсъдена и приета от кандидатите на Коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ за общински съветници, се гради на две основи:

  • Ефективност – финансова и организационна, с цел подобряване на жизнената среда в еднаква степен за всички жители на общината
  • Отчетност – с цел недопускане на възможност за отчуждаване на хората и институциите, за да няма дори намек за корупционни машинации или неглижиране на „малките“ проблеми

Уважаеми жители на общината,

Има два пътя на управление – на налагане на лични или на постигане на общи решенияАз избирам втория и отдавна знам, че по този път се върви дълго, упорито и с усещане за справедливост. Когато крачиш по него, парите, властта, престижът не са важни.

По този път няма умора, защото се върви напред в името на хората, на всички нас.

Благодаря ви, че сте тук, че живеем заедно и … ще си говорим и занапред!

 Станимир Велчев

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!