Начало Общество Община Стрелча е тазгодишният победител в категорията „Духът на България“

Община Стрелча е тазгодишният победител в категорията „Духът на България“

СПОДЕЛИ

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министърът на туризма Николина Ангелкова, депутати и кметове поздравиха градоначалника Стойно Чачов за престижния приз, който спечели община Стрелча

Община Стрелча е тазгодишният победител в категорията „Духът на България“ – Празник на розата в наградите в туризма, организирани от Министерство на туризма, съобщиха от Общинска администрация-Стрелча.

Наградите бяха връчени снощи в Централния военен клуб в София, а на церемонията присъства и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Градът грабна и третият приз в категорията „Община на 2017 г. за балнео и спа туризъм”. Целта на инициативата е да бъдат откроени и поощрени участниците в туристическия сектор, които полагат усилия за неговото развитие. Тази година кандидатите се бориха в общо 16 категории, а номинираните преминаха през прецизен подбор.

Наградата на Стрелча бе връчена на кмета на общината Стойно Чачов от зам.-министъра в Министерството на регионалното развитие и благоустройство – Валентин Йовев. Поздравления отправиха и министърът на туризма Николина Ангелкова, кметове. В словото си, градоначалникът Стойно Чачов благодари на стрелчани за упоритостта в отстояване на духа и традициите на розопроизводството, както и на всички, които работят за утвърждаването на общината като разпознаваема туристическа дестинация, и които подкрепиха и дадоха своя глас за Стрелча.